Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - LG Renoir aangekondigd
Nieuwsbericht: LG Renoir aangekondigd
Datum en tijd: 19 september 2008 09:24


De opvolger van de LG Viewty is bekend: de LG Renoir. De telefoon dankt haar naam aan de gelijknamige Franse schilder Pierre-August Renoir, die leefde van 1841 tot 1919. Zijn kunstwerken stonden vaak in het licht van veel kleur, wat ook terug te zien is in het interface van deze telefoon.

Het is een telefoon die de 'normale' digitale camera wil vervangen. De telefoon is namelijk uitgerust met een 8 megapixel camera, een 3" inch scherm. De camera heeft de nodige functies: ISO-waarden tot 1600, auto- / manual focus, xenonflash en zelfs beeldstabilisatie. Foto's is het niet enige dat dit toestel kan verwerken - hij is namelijk ook geschikt voor DivX en Xvid video's.

Als dat nog niet genoeg is, dan kunnen we ook melden dat deze telefoon GPS ondersteunt. Het touchscreen geeft de nodige gebruiksgemak voor in de auto, of waar je deze functie dan ook maar wilt gebruiken.

Zeker is dat deze telefoon in het laatste kwartaal van 2008 in de winkel zal liggen.
Bron: portablegear.nl© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS