Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - HTC maakt de Touch 3G bekend
Nieuwsbericht: HTC maakt de Touch 3G bekend
Datum en tijd: 18 september 2008 15:47


Een telefoon moet aan de wensen van de klant voldoen, zo vindt iedere fabrikant. Ook HTC doet een bijzondere poging, door in een korte tijd 3 bijzondere telefoons op de markt te brengen. Het gaat hierom om de Touch HD, de Touch 3G en de Touch Viva. Deze laatste versie zal niet in Nederland verschijnen, dus zullen wij ons moeten bekommeren om de overige twee. Daar zitten nog al wat verschillen tussen, maar de keuze maakt het moeilijk.

De Touch 3G wordt eind oktober verwacht. Hoewel deze versie minder uitgebreid zal zijn dan de Touch HD, zul je dat ook op het prijskaartje kunnen vinden. Prijs-kwaliteit staat met elkaar in verhouding, en de Touch 3G is een extra op de markt voor hen die ook aan het prijskaartje willen denken. Het heeft immers alles wat de gemiddelde koper zoekt. Een 3,2 megapixel camera, Windows Mobile 6.1 en een mooi groot touch-screen 480x800 pixels scherm.

Enkele technische gegevens laat HTC ook niet achterwege. De telefoon zal draaien op een 528 MHz Qualcomm-processor. Met 256 MB rom geheugen en 192 MB ram geheugen zal de gemiddelde gebruiker het wel kunnen redden.

Waar we allemaal op zitten wachten is natuurlijk het prijskaartje. Ook dat is al bekend: 399,-.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS