Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Samsung F480 Touchwiz in Hugo Boss versie
Nieuwsbericht: Samsung F480 Touchwiz in Hugo Boss versie
Datum en tijd: 26 november 2008 15:29


Hugo Boss heeft afgekeken bij Giorgio Armani, die al eerder samenwerkte met Samsung. Het resultaat was de Armani Night Effect. Nu is Samsung gaan samenwerken met Hugo Boss. Er is alleen één nadeel: geen nieuwe toestel.

De Armani Night Effect was een volledig nieuw toestel, maar Hugo Boss vond dat waarschijnlijk niet nodig. Het bedrijf heeft samen met Samsung besloten simpelweg de Samsung F480 Touchwiz te vernieuwen. Het enige wat daar aan verandert is het Hugo Boss logo op de voorkant, en enkele ringtones en wallpapers. Niet heel erg boeiend, hoewel je er wel een strak headset van Hugo Boss bij krijgt.

Nou ja, krijgen - de huidige F480 kost bij Typhone 280 euro, terwijl de prijs van de Hugo Boss versie rond de 479 euro zal gaan liggen. Dat is tenminste de adviesprijs. Het toestel zou voor de kerst nog in de winkels komen te liggen, onder andere bij de PhoneHouse.
© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS