Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - T-Mobile G1 nu in het wit
Nieuwsbericht: T-Mobile G1 nu in het wit
Datum en tijd: 26 november 2008 15:14


De T-Mobile G1 is nog niet uit in Nederland, maar al wel een tijdje in de VS. Deze Google Phone is het eerste toestel dat draait op het besturingssysteem van Google, genaamd Android. De Amerikanen hebben de zwarte versie al kunnen testen, maar nu komt het toestel ook in het wit. In Nederland krijgen we waarschijnlijk alle twee de kleuren in één keer tot onze beschikking. Dat hoef je niet zoals sommige Amerikanen nu te balen dat je er zo vroeg bij wilde zijn, want je bent zo'n fan van witte telefoons.
Alle specificaties en ook de prijs is exact hetzelfde gebleven. Ook aan software is niets veranderd - het is slecht een ander look. Datzelfde gebeurde ook bij de HTC Touch Diamond. Eerst is het zwart, toen in het wit en later nog in alle kleuren van de regenboog. Of de G1 ook meer kleuren krijgt, is niet bekend. Althans, via de officiële weg. We vonden namelijk een afbeelding op de website van mobilecowboys van een G1 in EK/WK kleuren:

© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS