Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - SE K850i valt plotseling uit
Nieuwsbericht: SE K850i valt plotseling uit
Datum en tijd: 22 september 2008 10:32


Stel: je telefoon ligt gewoon op je bureau, hij heeft net de hele dag aan de lading geladen. Je hoort de eerste deuntjes van je SMS ringtone, waarna de telefoon uitvalt. Aanzetten heeft geen zin, want na het Sony Ericsson logo gezien te hebben is de telefoon wederom uit.

De fabriek zal de Sony Ericsson K850i vaker terugkrijgen dan andere modellen, wanneer we het geklaag van meerdere klanten horen. Er wordt bevestigd dat meerdere mensen het probleem van 'plotseling uitvallen' ondergaan. Ook een software update heeft niets aangehaald, zo vertelt een gebruiker. De telefoon geeft geen enkele waarschuwing, eerder heeft tegenovergestelde: wanneer de telefoon aangeeft een volle batterij te hebben, geeft deze na het uitvallen en het weer opnieuw opstarten aan compleet leeg te zijn. Er wordt aangeraden bij de oude vertrouwde Nokia te blijven. Als het moet, zelfs de 3310.

Bron: bitsplitter.com© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS