Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Mobiele telefoon stopt kogel
Nieuwsbericht: Mobiele telefoon stopt kogel
Datum en tijd: 22 november 2008 09:55


Ronald Richard rijdt op een zaterdag met zijn tractor, terwijl hij plotsing een klap op zijn borst voelt. Hij dacht eerst dat het iets was wat de tractor omhoog had geschoten, maar omdat hij in de cabine zat kon dat het niet zijn. Niet hij voelde, viel er een .45 caliber kogel op de grond.

De verdwaalde kogel ging dwars door zijn trui, maar werd gestopt door zijn mobiele telefoon in zijn borstvakje. Richard zegt dat hij normaal gesproken zijn telefoon in zijn broekzak draagt, maar dat deze dag op één of andere manier anders was. Nu weet hij waarom.

Hij heeft toch maar 911 gebeld, waar de politie het moeilijk vond te geloven dat hij geraakt was door een kogel, maar verder niets had. Ze kwamen toch maar even kijken, en waren verbaasd. Toen zijn vrouw thuiskwam en er politie voor de deur stond, schrok ze en dacht ze dat haar man wellicht een hartaanval gehad had. Toen hij vertelde dat er op hem geschoten was, dacht ze eerst dat een grapje was, maar barste later in tranen uit. Ze zijn beiden dankbaar dat Ronald Richard nog leeft.

Wie de kogel heeft afgeschoten, en hoe hij per ongelijk Richard raakte is onbekend. Daar wordt uiteraard uitvoerig onderzoek naar gedaan.

Bron© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS